VrijMiBoBus

Met kleurrijke posters wordt een klein tipje van de sluier opgelicht. Alle werknemers wordt verzocht om te zorgen dat ze deze dag aanwezig zullen zijn op het bedrijf. We maken nog niet bekend wat ze precies te wachten staat, maar de boodschap is duidelijk….”zorg dat je erbij bent!”

En dan is de bewuste dag aangebroken. We komen met onze VrijMiBoBus met veel bombarie het terrein op, zodat iedereen meteen naar het raam loopt om te kijken wat er staat te gebeuren. Onze presentator springt uit de bus en loopt met veel enthousiasme door het gebouw om iedereen op te trommelen om naar buiten te komen. Daar is inmiddels een heuse pop-up mini café gecreëerd.  De DJ draait een heerlijk deuntje, de drankjes staan koud, de overheerlijke hapjes zijn gereed  en de kleurrijke vlaggetjes wapperen in de wind. Het is tijd om uw medewerkers te verrassen met een onverwachtse bedrijfsborrel .

Zo snel als wij zijn gekomen, zijn we naar een uurtje of twee ook weer vertrokken. Alle spullen verdwijnen weer in onze VrijMiBoBus. We laten u en uw medewerkers achter met een grote glimlach op hun gezicht.

Wilt u zien hoe het eruit kan komen te zien? Bekijk hier ons promotiefilmpje

Onze VrijMiBoBus  voldoet aan alle RVIM richtlijnen die op dat moment gelden. We zorgen voor voldoende afstand. Drankjes worden (Indien mogelijk) in flesjes geserveerd. De hapjes worden allemaal geserveerd in éénmans portie.

Neem gerust contact met ons op. 0624601161  info@eventz.nl