Professioneel bedrijfsfeest in Amsterdam?

Wij organiseren jouw bedrijfsfeest in Amsterdam om niet te vergeten.

+31(0)416 322 933 info@eventz.nl

EventZ, hét daadkrachtige evenementenbureau voor bedrijfsfeesten in Amsterdam

Amsterdam, de stad die tot ieders verbeelding spreekt.

Waar wilt u dat de rode loper voor uw gasten wordt uitgelegd? Met gevoel voor sfeer bouwen wij uw bedrijfsomgeving om tot een feestparadijs. Een onvergetelijk bedrijfsevenement op uw eigen locatie. Of kiest u toch liever voor een aansprekende plek in the big city? Bijvoorbeeld sjiek in de Wintertuin van Krasnapolsky of stoer in Zuid-pool of romantisch met een blik op het IJ?

‘Connecting the dots’. Breng de sterke punten met elkaar in verband. Dat geldt voor elke onderneming en vormt ook voor evenementenbureau EventZ de basis van werken en samenwerken in Amsterdam. Wij zijn thuis in de wereld van show, communicatie, locaties, food, drinks en vervoer. U gaat aan de slag met een creatief team vol ervaring en verbeelding. Tijdens een storm van ideeën en mogelijkheden praten we, tekenen we en creëren we de broodnodige chaos om uit te komen bij het punt waar we naar op zoek zijn: een onvergetelijk event! Een professioneel bedrijfsfeest tot in de puntjes verzorgd. En dat in Amsterdam of daar in de omgeving.

‘Connecting people’. U wilt met uw bedrijfsevenement stilstaan om vervolgens stappen vooruit te maken. Een investering in de toekomst. U kent uw gasten en u weet wat ze van u mogen verwachten. U heeft wat te vieren en uw gasten zijn welkom.
Bij EventZ kennen we de kracht van ontmoeten en prestaties leveren. Een bedrijfsfeest organiseren met EventZ is een creatief en technisch hoogstandje met alle aandacht voor elk individu.

Vier uw successen met evenementenbureau EventZ voor bedrijfsfeesten in Amsterdam!

20 jaar ervaring in het vak
20 jaar ervaring in het vak

Extreem daadkrachtig en behulpzaam
Extreem daadkrachtig en behulpzaam

One stop shop voor evenementen
One stop shop voor evenementen

Georganiseerd door Eventz

×

© 2019 Eventz

Privacy - Cookies

+31(0)416 322 933
+31(0)416 322 933