Evenementenbureau voor een professionele bedrijfsfeest in Breda?

Wij organiseren jouw bedrijfsfeest in Breda om niet te vergeten.

+31(0)416 322 933 info@eventz.nl

EventZ, hét daadkrachtige evenementenbureau voor jouw bedrijfsfeest in Breda

Kleurrijk feesten in Oranjestad Breda.
Breda met zijn markt, de Grote Kerk en de militaire academie. Gezelligheid en West-Brabantse gastvrijheid! De ideale omgeving om in uw eigen bedrijfsomgeving uw gasten te verwennen met een fantastisch bedrijfsevenement op eigen locatie.
U houdt van de Franse joie de vivre? Bij Oncle Jean – een grand café in historisch Breda – wordt u met honneurs ontvangen. U heeft een groter gezelschap uitgenodigd? Dan kunt u kiezen voor romantische belevingen in Jaiselings Royal Palace in Wernhout bijna op de Belgische grens. Zet daar uw gastvrijheid kracht bij in de zwoele Shererazadezaal of in de majestueuze Amberroom.

‘Connecting the dots’. Breng de sterke punten met elkaar in verband. Dat geldt voor elke onderneming en vormt ook voor EventZ de basis van werken en samenwerken. Wij zijn thuis in de wereld van show, communicatie, locaties van food, drinks en vervoer. U gaat aan de slag met een creatief team vol ervaring en verbeelding. Wij leren u graag kennen. Tijdens een storm van ideeën en mogelijkheden praten we, tekenen we en creëren we de broodnodige chaos om uit te komen bij het punt waar we naar op zoek zijn: een onvergetelijk event! Een professioneel bedrijfsfeest tot in de puntjes verzorgd.
Welkom in Breda, het gastvrije centrum van West-Brabant.

‘Connecting people’. Een bedrijfsfeest organiseren met EventZ is een creatief en technisch hoogstandje met alle aandacht voor elk individu en detail. Samen met u maken we er een geweldig event van, waar uw gasten nog jaren over zullen napraten.
Wilt u meer informatie over al onze mogelijkheden…we starten met een vrijblijvend (telefonisch) gesprek. Naar aanleiding van uw input ontvangt u van ons een voor u op maat gemaakt plan en offerte voor uw evenement. 

Vier uw successen met evenementenbureau EventZ voor een onvergetelijke bedrijfsfeest in Breda!

Regio’s waar we gespecialiseerd in zijn:

+31(0)416 322 933 info@eventz.nl
 • 20 jaar ervaring in het vak 20 jaar ervaring in het vak
 • Extreem daadkrachtig en behulpzaam Extreem daadkrachtig en behulpzaam
 • One stop shop voor evenementen One stop shop voor evenementen

  Vraag vrijblijvend informatie aan en ontvang binnen 24 uur een reactie.  Aantal personen voor het evenement

  Bel +31(0)416 322 933 of stuur ons een e-mail voor meer informatie

  © 2024 EventZ

  Privacy - Cookies

  +31(0)416 322 933
  • Nederlands
  • English
  • Deutsch
  +31(0)416 322 933
  Chat openen