Professioneel bedrijfsfeest dankzij hét evenementenbureau in Eindhoven

Wij organiseren jouw bedrijfsfeest in Brabant om niet te vergeten.

+31(0)416 322 933 info@eventz.nl

EventZ, hét daadkrachtige bureau voor jouw bedrijfsfeest in Eindhoven

Denk eens aan Brabant… daar brandt nog licht
De Kempen, de Peel en de Meijerij … Noord-Brabant, de provincie waar gemoedelijkheid heel gewoon is. Elke hoek van deze zuidelijke provincie leent zich voor uw bedrijfsevenement of familiedag. Met gevoel voor sfeer bouwen wij uw bedrijfsomgeving om tot een feestparadijs. Een onvergetelijk bedrijfsevenement op uw eigen locatie. In Brabant kan altijd iets meer: bourgondisch en gastvrij. Bijvoorbeeld een eigen kroeg bouwen in het Bavaria Brouwerij café in Lieshout of een dagje survivallen met aansluitend een uitbundig feest in Billybird Hemelrijk in Volkel.
Past uw bedrijfsevenement beter in de rijke omgeving van technisch onderzoek en de digitale toekomst? Dan is een stijlvolle zakelijke meeting op de High Tech campus in Eindhoven een optie.
Presenteert u liever een bijeenkomst waar ‘hands on’ de slogan is, dan biedt een festival in de CHV Noordkade in Veghel mogelijkheden.

‘Connecting the dots’. Breng de sterke punten met elkaar in verband. Dat geldt voor elke onderneming en vormt ook voor evenementenbureau EventZ de basis van werken en samenwerken. Wij zijn thuis in de wereld van show, communicatie, locaties, food, drinks en vervoer. U gaat aan de slag met een creatief team vol ervaring en verbeelding. Tijdens een storm van ideeën en mogelijkheden praten we, tekenen we en creëren we de broodnodige chaos om uit te komen bij het punt waar we naar op zoek zijn: een onvergetelijk event! Een professioneel bedrijfsfeest tot in de puntjes verzorgd.
In Brabant zijn de contacten gauw gelegd. Dat is investeren in de toekomst.

‘Connecting people’. Een bedrijfsfeest organiseren met EventZ is een creatief en technisch hoogstandje met alle aandacht voor elk individu en detail. Samen met u maken we er een geweldig event van, waar uw gasten nog jaren over zullen napraten.

Wilt u meer informatie over al onze mogelijkheden…we starten met een vrijblijvend (telefonisch) gesprek. Naar aanleiding van uw input ontvangt u van ons een voor u op maat gemaakt plan en offerte voor uw evenement.

Vier uw successen met Evenementenbureau EventZ voor jouw bedrijfsfeest!

Regio’s waar we gespecialiseerd in zijn:

+31(0)416 322 933 info@eventz.nl
 • 20 jaar ervaring in het vak 20 jaar ervaring in het vak
 • Extreem daadkrachtig en behulpzaam Extreem daadkrachtig en behulpzaam
 • One stop shop voor evenementen One stop shop voor evenementen

  Vraag vrijblijvend informatie aan en ontvang binnen 24 uur een reactie.  Aantal personen voor het evenement

  Bel +31(0)416 322 933 of stuur ons een e-mail voor meer informatie

  © 2024 EventZ

  Privacy - Cookies

  +31(0)416 322 933
  • Nederlands
  • English
  • Deutsch
  +31(0)416 322 933
  Chat openen