Professioneel evenementenbureau voor jouw bedrijfsfeest in Rotterdam

Wij organiseren jouw bedrijfsfeest om niet te vergeten.

+31(0)416 322 933 info@eventz.nl

EventZ, hét daadkrachtige evenementenbureau voor jouw bedrijfsfeest in Rotterdam

Rotterdam: de Maasstad wacht op u!
Waar wilt u dat de rode loper voor uw gasten wordt uitgelegd? Met gevoel voor sfeer bouwen wij uw bedrijfsomgeving om tot een feestparadijs. Een onvergetelijk bedrijfsevenement op uw eigen locatie. In Rotterdam is alles: een bruisende binnenstad, de Euromast, de spannende Erasmusbrug, een wereldhaven en de rustgevende Maas. Rotterdam heeft ongekende mogelijkheden. Wat denkt u van a floating event met al uw werknemers op het SS Rotterdam? Of stijlvol samenkomen in de Van Nelle Fabriek. Het voornaamste industriële monument van ons land.

‘Connecting the dots’. Breng de sterke punten met elkaar in verband. Dat geldt voor elke onderneming en vormt ook voor evenementenbureau EventZ de basis van werken en samenwerken in Rotterdam. Wij zijn thuis in de wereld van show, communicatie, locaties, food, drinks en vervoer. U gaat aan de slag met een creatief team vol ervaring en verbeelding. Tijdens een storm van ideeën en mogelijkheden praten we, tekenen we en creëren we de broodnodige chaos om uit te komen bij het punt waar we naar op zoek zijn: een onvergetelijk event! Een professioneel feest – zakelijk of privé – tot in de puntjes verzorgd.
En dat in Rotterdam of daar in de omgeving. Zo verrasten we eens een grote familie bij Outdoor Valley in Bergschenhoek. Knus feesten in een heuse tipi.

‘Connecting people’. Een bedrijfsfeest organiseren met EventZ is een creatief en technisch hoogstandje met alle aandacht voor elk individu en detail. Samen met u maken we er een geweldig event van, waar uw gasten nog jaren over zullen napraten.
Wilt u meer informatie over al onze mogelijkheden…we starten met een vrijblijvend (telefonisch) gesprek. Naar aanleiding van uw input ontvangt u van ons een voor u op maat gemaakt plan en offerte voor uw evenement.

Vier uw successen met evenementenbureau EventZ voor jouw bedrijfsfeest!

Regio’s waar we gespecialiseerd in zijn:

+31(0)416 322 933 info@eventz.nl
 • 20 jaar ervaring in het vak 20 jaar ervaring in het vak
 • Extreem daadkrachtig en behulpzaam Extreem daadkrachtig en behulpzaam
 • One stop shop voor evenementen One stop shop voor evenementen

  Vraag vrijblijvend informatie aan en ontvang binnen 24 uur een reactie.  Aantal personen voor het evenement

  Bel +31(0)416 322 933 of stuur ons een e-mail voor meer informatie

  © 2024 EventZ

  Privacy - Cookies

  +31(0)416 322 933
  • Nederlands
  • English
  • Deutsch
  +31(0)416 322 933
  Chat openen