Professioneel bedrijfsfeest bij hét evenementenbureau in Utrecht

Wij organiseren jouw bedrijfsfeest in Utrecht om niet te vergeten.

+31(0)416 322 933 info@eventz.nl

Evenementenbureau EventZ voor jouw bedrijfsfeest in Utrecht

Feest midden in het land: see you in Utrecht!
Utrecht heeft alles voor een perfect personeelsfeest. Op uw eigen locatie? Geen probleem… maar ook de Utrechtse grachten vormen een ideaal decor voor een feest op maat. Een maatje groter? Dan zijn er nog de Jaarbeursgebouwen of misschien zelfs het Beatrixtheater. Of neem letterlijk alle ruimte voor jouw evenement in de Fabrique. Een robuust fabrieksterrein aan het water. Weliswaar 40 km verderop tegen de grens van Utrecht in Barneveld liggen de Midden Nederland Hallen. Dé multifunctionele accommodatie voor uw publieks- of bedrijfsevenement.
Waar mogen we de rode loper voor uw gasten uitleggen? U zegt het maar!

‘Connecting the dots’. Breng de sterke punten met elkaar in verband. Dat geldt voor elke onderneming en vormt ook voor evenementenbureau EventZ de basis van werken en samenwerken in Utrecht. Wij zijn thuis in de wereld van show, communicatie, locaties, food, drinks en vervoer. U gaat aan de slag met een creatief team vol ervaring en verbeelding. Tijdens een storm van ideeën en mogelijkheden praten we, tekenen we en creëren we de broodnodige chaos om uit te komen bij het punt waar we naar op zoek zijn: een onvergetelijk event! Een professioneel bedrijfsfeest tot in de puntjes verzorgd.

‘Connecting people’. Een bedrijfsfeest organiseren met EventZ is een creatief en technisch hoogstandje met alle aandacht voor elk individu en detail. Samen met u maken we er een geweldig event van, waar uw gasten nog jaren over zullen napraten. Wilt u meer informatie over al onze mogelijkheden…we starten met een vrijblijvend (telefonisch) gesprek. Naar aanleiding van uw input ontvangt u van ons een voor u op maat gemaakt plan en offerte voor uw evenement.

Vier uw successen met evenementenbureau EventZ voor jouw bedrijfsfeest in Utrecht of omgeving!

Regio’s waar we gespecialiseerd in zijn:

+31(0)416 322 933 info@eventz.nl
 • 20 jaar ervaring in het vak 20 jaar ervaring in het vak
 • Extreem daadkrachtig en behulpzaam Extreem daadkrachtig en behulpzaam
 • One stop shop voor evenementen One stop shop voor evenementen

  Vraag vrijblijvend informatie aan en ontvang binnen 24 uur een reactie.  Aantal personen voor het evenement

  Bel +31(0)416 322 933 of stuur ons een e-mail voor meer informatie

  © 2024 EventZ

  Privacy - Cookies

  +31(0)416 322 933
  • Nederlands
  • English
  • Deutsch
  +31(0)416 322 933
  Chat openen