Hét online personeelsuitje van het jaar!

2020 Is anders dan voorgaande jaren. Toch is er alle reden om gezamenlijk een leuke activiteit te ondernemen! Met de online PubQuiz is succes gegarandeerd!

Online personeelsuitje
Het online personeelsuitje is een twee uur durend programma, live begeleidt door een presentator. De PubQuiz wordt op maat gemaakt met vragen en weetjes over uw bedrijf.

De medewerkers krijgen 2 opties; Of ze doen thuis alleen achter de laptop mee of ze maken onderling afspraken om een PubQuiz avond van te maken met enkele collega’s. Het RIVM bepaalt hoeveel maximaal in een kamer mogen.
Iedereen krijgt ruim voor de datum een mail met uitleg van het programma, het mechanisme en inlogcodes.

Borrelbox
Een personeelsuitje zonder een lekker drankje of snack is natuurlijk geen echt uitje. Iedereen ontvangt 2 dagen vooraf een borrelbox thuis. Als er gekozen wordt om bij een collega de PubQuiz te spelen, dan kan de borrelbox gewoon meegenomen worden. Een soort Amerikaans feest!

Hoe kan het programma eruit zien?
Iedereen logt in op Zoom op het afgesproken tijdstip. Ondertussen klinkt een lekker muziekje van een DJ. Zodra iedereen “binnen is”, worden ze welkom geheten door de presentator en is er tijd om met een lekker drankje en snack uit de borrelbox te genieten van de muziek.

Onder begeleiding van de presentator logt iedereen in voor de PubQuiz, waarna we de 1e ronde gaan spelen. De vragen zijn op maat gemaakt met weetjes van uw bedrijf, maar ook met algemene vragen worden de kennis van de collega’s getest.

In de “pauze” zorgt de DJ voor relaxte muziek en is er tijd genoeg om elkaar online te spreken. Hierna start de 2e ronde van de PubQuiz. Aansluitend volgt de online prijsuitreiking.  De prijs wordt in overleg bepaald. De DJ zorgt voor een gezellige afterparty.

Neem gerust contact met ons op. +31(0)6 24 60 11 61 of  info@eventz.nl

DePubQuiz is een productie van EventZ Nederland BV. www.eventz.nl

+31(0)416 322 933 info@eventz.nl
 • 20 jaar ervaring in het vak 20 jaar ervaring in het vak
 • Extreem daadkrachtig en behulpzaam Extreem daadkrachtig en behulpzaam
 • One stop shop voor evenementen One stop shop voor evenementen

  Vraag vrijblijvend informatie aan en ontvang binnen 24 uur een reactie.  Aantal personen voor het evenement

  Bel +31(0)416 322 933 of stuur ons een e-mail voor meer informatie

  © 2024 EventZ

  Privacy - Cookies

  +31(0)416 322 933
  • Nederlands
  • English
  • Deutsch
  +31(0)416 322 933
  Chat openen