EventZ heeft dé waarderingsactie voor jouw medewerkers

De VrijMiBoBus is een verrassing vrijdagmiddagborrel. Dé beloning voor je hardwerkende team. Met kleurrijke posters wordt een klein tipje van de sluier opgelicht. Alle werknemers worden verzocht om deze dag aanwezig te zijn op het bedrijf. We maken nog niet bekend wat ze precies te wachten staat, maar de boodschap is duidelijk….”dit wil je niet missen!”

En dan is de bewuste dag aangebroken. We komen met onze VrijMiBoBus met veel bombarie het terrein op, zodat iedereen meteen naar het raam loopt om te kijken wat er staat te gebeuren. Onze presentator springt uit de bus en loopt met veel enthousiasme door het gebouw om iedereen op te trommelen om naar buiten te komen. Daar is inmiddels een heuse pop-up mini café gecreëerd.  De DJ draait een heerlijk deuntje, de drankjes staan koud, de overheerlijke hapjes zijn gereed  en de kleurrijke vlaggetjes wapperen in de wind. Het is tijd om uw medewerkers te verrassen met een onverwachtse bedrijfsborrel.

Zo snel als wij zijn gekomen, zijn we naar een uurtje of twee ook weer vertrokken. Alle spullen verdwijnen weer in onze VrijMiBoBus. We laten jou en jouw medewerkers achter met een grote glimlach op hun gezicht.

Onze VrijMiBoBus voldoet aan alle RIVM richtlijnen die op dat moment gelden. We zorgen voor voldoende afstand. Drankjes worden in flesjes geserveerd. De hapjes worden allemaal geserveerd in eenpersoons porties.

Neem gerust contact met ons op. 0624601161 info@eventz.nl

+31(0)416 322 933 info@eventz.nl
 • 20 jaar ervaring in het vak 20 jaar ervaring in het vak
 • Extreem daadkrachtig en behulpzaam Extreem daadkrachtig en behulpzaam
 • One stop shop voor evenementen One stop shop voor evenementen

  Vraag vrijblijvend informatie aan en ontvang binnen 24 uur een reactie.  Aantal personen voor het evenement

  Bel +31(0)416 322 933 of stuur ons een e-mail voor meer informatie

  © 2024 EventZ

  Privacy - Cookies

  +31(0)416 322 933
  • Nederlands
  • English
  • Deutsch
  +31(0)416 322 933
  Chat openen