Bel +31(0)416 322 933
Of stuur ons een bericht

Wie zijn wij

2 EventZ Producers, 1 Assistent EventZ Producer, 1 Grafisch vormgever, 1 Online Producer, 1 Webdesigner, 1 Administrateur, 1 Creative Director en 1 EventZ Director… samen meer dan 40 jaar ervaring, pro-actief en onuitputtelijk behulpzaam. Dat is EventZ!

Onze gestructureerde manier van werken, de vaste projectteams en de onuitputtelijke passie voor het vak, dát maakt EventZ al vanaf 2000 een opvallende speler in de markt.

Bel ons, …it’s EZ!     |     Namens het EventZ Team, René Huijbregts, EventZ Director

Pre Brainstorm Document

Het Pre Brainstorm Document is een handige tool om de wensen en eisen van u en de mede- organisatoren inzichtelijk én op 1 lijn te krijgen.

Vraag de leden van de organisatiecommissie om ter voorbereiding van de vergadering dit formulier in te vullen. U zult zien dat u recht op uw doel afgaat.

Eenduidigheid qua; invulling, locatiekeuze, datum en doelstelling.     |     Download hier het Pre Brainstorm (Word)Document.

Brancheorganisatie Vecta

EventZ is lid van de Brancheorganisatie Vecta. Jaarlijks worden wij getoetst op de strenge Vecta gedragsregels. EventZ biedt u de mogelijkheid voor 3,5% premie een uitgebreide evenementenverzekering afsluiten. Alle voordelen op een rijtje.

Dan is onder andere het volgende* verzekerd;     (*Lees hier het reglement.)
Annuleren of verzetten van uw evenement     |     Uw aanbetaling     |     Insolventie van EventZ     |     Het niet kunnen verschijnen van artiesten

Online registratie

Wilt u nog meer rendement uit uw evenement? Kies dan voor de speciale website in aanloop naar uw evenement met bijvoorbeeld; een party countdown, gastenlijst, carpoolchat of digitale entreebewijzen. Het wordt hierdoor voor u als commissie wel heel EZ! (=EASY)

EventZ maakte alvast een website vol met handige functies en hippe gadgets die we afstemmen op uw huisstijl en evenement.

Bezoek onze demo website     |     Website vanaf € 995,00.